Catrice – The Ultimate Chrome Collection Eyeshadows Palette

Hello dragele mele 🙂

Dat fiind faptul ca de la ultima postare pe blog am trecut intr-un nou an, vreau sa incep prin a va ura un an nou fericit, un 2018 mai bun de zece ori ca anul ce a trecut, multa fericire, impliniri pe toate planurile, sanatate si sper ca tot ce va doriti sa devina realitate!!

Am impresia ca anul acesta sarbatorile au trecut foarte repede…le-am asteptat  cu nerabdare fiind perioada mea favorita din an si au trecut foarte, foarte repede:)

In postarea de azi vreau sa va vorbesc despre ceva ce mi-a fost de mare folos in perioada sarbatorilor si anume paleta de farduri de la Catrice – The Ultimate Chrome Collection Eyeshadows Palette.

Am primit-o cu putin timp inaintea Craciunului , in cutia Glossybox de pe luna Decembrie si de atunci am folosit-o la toate machiajele de seara in special, pe care le-am facut.

De ce de seara? Pentru ca asa cum o spune si numele fardurile sunt metalice si unele chiar holografice, asa ca intr-un machiaj de zi cu zi este prea mult din puctul meu de vedere..

Insa pentru un machiaj de seara, paleta este perfecta.

Paleta contine 7 farduri de pleoape in diferite nuante, un fard mai inchis pentru conturarea pleoapelor si unul foarte deschis pentru iluminare.

Toate nuantele sunt foarte pigmentate, rezistente iar pentru un efect si mai puternic, ele pot fi aplicate cu pensula umeda.

Unele nuante  le puteti folosii si ca iluminator pentru pometi si credeti-ma ca arata foarte bine. Asta face paleta sa fie si mai utila….Iar avantajul ei foarte mare este pretul. Este extrem de accesibila, pretul sau fiind in jur de 5 euro.

Nu stiu exact unde gasiti produsele Catrice in magazinele fizice din Romania insa stiu sigur ca se gasesc online…va voi lasa link spre unul din site-urile unde se gaseste aceasta paleta!

http://www.1001cosmetice.ro/produs/catrice-the-ultimate-chrome-collection-eyeshadow-palette

In concluzie…daca sunteti in cautarea unor farduri metalice rezistente si foarte bune la pret…paleta aceasta poate fi exact ce cautati 🙂

Pana data viitoare…Pupici♥COPY CODE SNIPPET

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *