Review Nyx highlight & contour Pro palette

Hello dragele mele:) azi vom vorbii dupa cum vedeti in titlul articolului,despre conturare…

Tehnica conturarii  a ajuns din punctul meu de vedere,la un nivel extrem. In mod normal ea este conceputa pentru machiajul de televiziune,de film sau machiajul de seara.Insa a luat amploare atat de mult incat de la fetitele de 14 ani pana la femeile de 50 de ani,toata lumea face contouring.Nu conteaza ca mergem la scoala,la piata sau la nunta…Ne conturam!! :))

Exista acea vorba conform careia…excesul strica!Se aplica si in cazul conturarii!

Insa folosita la momentul oportun si cu moderatie,tehnica de contur ne poate ajuta sa ne scoatem in evidenta trasaturile sau sa ascundem defectele.

Pentru asta avem nevoie de produsele potrivite. Am incercat  diferite produse in materie de contur dar azi voi vorbii despre paleta celor de la Nyx.

Imi place aceasta paleta pentru ca este foarte versatila.Puteti obtine look-uri  naturale cu ea,dar si look-uri foarte definite.
contine 4 nuante de highlight si 4 pudre de contur.

Imi place de asemenea faptul ca fiecare nuanta se poate scoate si inlocuii cu o rezerva.

Cele 4 nuante de iluminare sunt foarte fine si se simt placut pe piele.

Prima nuanta 01/ Ice queen este un alb sidefat,02/ Soft light este un bej mat,potrivit pentru fixarea anticearcanului,03/ Cream este potrivit pentru tenurile medii iar 04/ Nectar este o nuanta piersicie  cu un finish sidefat dar nu foarte puternic,ceea ce este perfect.

Nuantele de conturare sunt extrem de pigmentate dar din pacate sunt destul de prafoase.Insa se poate lucra cu ele,chiar si asa.

05/ Tan este un maro rosiatic,06/ Toffee este perfect ca si bronzer pe timp de vara atunci cand tenul este putin bronzat,07/ Sculpt este un maro-gri ,iar 08/ Hallow este un maro foarte inchis.

Culorile din paleta se potrivesc si celor cu tenul deschs dar si celor cu tenul mai inchis si asta este un plus al acestei palete.

Eu una am folosit culorile si pentru machiajul ochilor si au fost foarte rezistente.

Recomand sa aplicati produsele cu moderatie,pentru ca asa cum spuneam…excesul nu este bun!:) Pretul paletei este mediu,in jur de 100-150 de lei.Per total este o paleta buna de avut in colectia voastra de make up.

Pana data viitoare… Pupici conturati :)))))


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *