Review palette Nyx-Beauty School Dropout Palette

De o buna perioada de timp am dezvoltat o oarecare obsesie pentru produsele Nyx.Totul a inceput de la rujurile lor lichide,care mi-au placut extrem de mult si mi-au deschis apetitul pentru alte produse ale lor…si asa m-am trezit cu o intreaga colectie de machiaje de la Nyx.

Am fost foarte fericita si incantata atunci cand am primit cadou paleta Nyx Beauty School Dropout…Este o paleta foarte bine gandita,foarte versatila cu care poti creea diferite look-uri…de la un look minimalist de zi cu zi la unul foarte elaborat de seara.Paleta cuprinde 8 farduri pentru fata ( 2 nuante de iluminator,2 nuante de bronzer, 4 nuante de blush ),40 de nuante de ruj,80 de nuante de eyeshadow,aplicatoare,o oglinda si 3 variante de make up pentru inspiratie.

 

Toate sunt foarte pigmentate si foarte rezistente mai ales daca sunt folosite in combinatie cu un primer si/sau cu un spray de fixare.

Mai jos aveti cateva swatch-uri pentru nuantele de iluminator,bronzer si cateva rujuri pentru a va face o impresie…

Paleta este perfecta atat pentru uzul personal cat si pentru un make up artist,multitudinea de culori oferindu-ti posibilitatea de a fi foarte creativa!

Pretul acestei palete este in jur de 50 de euro,insa exista si variante mai mici ale paletei cu mai putine nuante,la preturi mai mici.

Recomand sa incercati produsele celor de la Nyx…asta daca mai exista o persoana care nu le-a incercat  :))  Daca aceasta paleta nu va face cu ochiul sunt sigura ca veti gasi lucruri interesante in magazinele lor si promit ca nu veti fi dezamagite!

Pana data viitoare…ramaneti la fel de frumoase!! Kisses

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *